hu
 • en
 • +36 28 512 490

  Hírek, aktualitások

  • 2021. március 22.

   Újabb államtitkári látogatás a Profikomp telephelyén

   A Profikomp Környezettechnika Zrt. telephelyén tett látogatást március 8-án Steiner Attila, az Innovációs és Technológiai Minisztérium körforgásos gazdaság fejlesztéséért, energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára.

   Tovább olvasom

  • 2021. február 2.

   Ajánló a Biohulladék Magazin 2020 decemberi lapszámából

   A Biohulladék Magazin 2020. decemberi lapszáma már elérhető a honlapunkon is. A Profikomp 20 éves jubileumát ünnepelte az elmúlt évben, s erről az újságban is megemlékeztünk.

   Tovább olvasom

  • 2021. január 28.

   Együttműködési tervek az MVM ESCO Zrt-vel

   Előremutató szándéknyilatkozatot írt alá az év elején a Profikomp Környezettechnika Zrt. és az MVM ESCO Zrt. kommunális biohulladék komposztáló és biogáz termelő üzemek közös fejlesztése és telepítése tárgyában.

   Tovább olvasom

  • 2020. november 30.

   Államtitkári és rektori látogatás a Profikomp Innovációs és Képzési Központban

   2020. november 25-én cégünk telephelyén tett szakmai látogatást Dr. Boros Anita, az Innovációs és Technológiai Minisztérium építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkára és Prof. Dr. Gyuricza Csaba a Szenti István Egyetem rektora. Az Európai Hulladékcsökkentési Hét alkalmából szervezett teleplátogatás során bebizonyosodott, hogy a demonstrációs komposztáló telepünk kiváló mintaként szolgálhat kisebb települések számára, hiszen az összegyűjtött biohulladékok és komposztálható műanyagok gyűjtésére, valamint helyben történő hasznosítására egyaránt alkalmas.

   Tovább olvasom

  • 2020. március 6.

   ProfiKomp® sikertörténet: Nemzetközi díjat nyert a Sziget Fesztivál a szelektíven gyűjtött bioműanyagok komposztálásával

   2020. március 3-án, a londoni Royal Garden Hotelben megrendezett „A Greener Festival Awards” díjátadón a Sziget Fesztivál zöld tevékenységét méltató nemzetközi elismerést nyert a rendezvény. A Greener Festival Awards-on a legzöldebb fesztiválokat díjazzák, és ezúttal a „Greener Innovations” kategóriában nyert a Sziget Fesztivál a ProfiKomp Zrt-vel együttműködésben kialakított komposztálási rendszerével.

   Tovább olvasom

  Korábbi híreink

  Cégnév: ProfiKomp® Környezettechnika Zrt.
  Székhely: 2100 Gödöllő, Kühne Ede utca 7.
  Adószám: 14939301-2-13
  Cégjegyzékszám: 13-10-041077
  Felnőttképzési engedélyezési szám: E-001677/2017

  2100 Gödöllő Kühne Ede utca 7.

  Tel: +36 28 512 490

  Fax: www.profikomp.hu

  E-mail cím: info@profikomp.hu

  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás
  Tovább a kosárhoz