hu
 • en
 • +36 28 512 490

  Bemutatkozás

  Jövőkép

  A régió egyik vezető biohulladék-kezeléssel foglalkozó cégcsoportjaként meghatározó szerepet betölteni a körkörös gazdaság kialakításában a korszerű biohulladék hasznosítás és minőségi termésnövelő anyagok előállítás területén.

   

  Küldetés

  Értékteremtés a hulladékból a gazdaságosság és fenntarthatóság jegyében. Küldetésünk, hogy olyan innovatív, gazdaságosan üzemeltethető komplex technológiákat fejlesszünk, amelyek alkalmazásával partnereink a biológiailag bontható hulladékokból kiváló minőségű termésnövelő anyagokat állíthatnak elő.

   

  Értékeink

  A ProfiKomp® cégcsoport  több évtizedes szakmai tapasztalatával Európa vezető vállalkozásai közé tartozik a hulladékgazdálkodással kapcsolatos mérnöki és kereskedelmi szolgáltatások terén. A cég kiemelten foglalkozik a biológiailag bontható hulladékok aerob hasznosításával: a komposztálás, mechanikai-biológiai stabilizálás, bioszárítás technológiáival.  

   

  Minőség a technológiában – ProfiKomp® Technológiák

  A ProfiKomp® cégcsoport 2000 óta szállít zárt rendszerű, szemipermeábilis membrántakaróval takart, levegőztetett, irányítás- és méréstechnikával ellátott biohulladék-kezelési technológiákat. A világszerte piacvezető, speciálisan komposztáláshoz és egyéb biológiai hulladékkezeléshez kifejlesztett GORE® Cover membrántakaró, valamint a gyakorlati tapasztalataink felhasználásával végzett folyamatos fejlesztés a garancia arra, hogy partnereink minőségi technológiát kapjanak hulladékkezelési problémáik megoldására.

   

  Minőség a szolgáltatásban - Komplett megoldások

  Tervezői, tanácsadói és kivitelezői tevékenységünk során a tervezéstől kezdve a szükséges technológiai elemek beszerzésén át a telepek beüzemeléséig nyújtjuk szolgáltatásainkat partnereinknek saját belső minőségügyi rendszerünknek megfelelően. Partnereink igényei szerint természetesen az üzemeltetés során is állunk ügyfeleink rendelkezésére információkkal, tanácsadással.

  Kutató laborunkban hulladékok, talajok, és termésnövelő anyagok sokrétű vizsgálatát látjuk el, emellett komposztszimulációs és teljeskörű szagemisszió mérési vizsgálatokkal is állunk partnereink rendelkezésére.

   

  Megbízhatóság - Referenciák világszerte

  A ProfiKomp® szakemberei mára már 85 biohulladékkezelő telepet üzemeltek be világszerte 17 országban: Magyarországon, Európában, illetve több ázsiai országban is. Ezeken a telepeken a legkülönfélébb nyersanyagokból, biológiailag lebomló hulladékokból állítanak elő értékes talajjavító anyagokat, komposztokat.

  A ProfiKomp® cégcsoport emellett piacvezető a mechanikai-biológiai hulladékkezelés területén is, kiemelkedő referenciáink vannak a maradék (vegyes) települési szilárd hulladék stabilizálására és/vagy szárítására, amelyek minden esetben teljesítik az adott ország lerakhatósági (AT4 érték, GB21, TOC), illetve energetikai paramétereit (nedvességtartalom, fűtőérték).

   

  Innováció

  A ProfiKomp® Környezettechnika Zrt. komoly hangsúlyt fektet a kutatás-fejlesztési és innováció projektekre is. Számos hazai és EU-s pályázatban veszünk részt a biohulladék hasznosítás legújabb tudományos eredményeit és gyakorlati hátterét vizsgálva, különböző cégekkel, egyetemekkel és kutatóintézetekkel együttműködve. A folyamatos belső innovációnak köszönhetően saját technológiánkat is eredményesen fejlesztjük partnereink igényeinek és visszajelzéseinek megfelelően. 

   

  Sokoldalú tudásbázis

  Magasan képzett kollégáink, valamint a széleskörű szakmai kapcsolatrendszer, a napi szintű együttműködés a különböző hazai és nemzetközi szakmai műhelyekkel mind egy olyan magas színvonalú szakmai tudásbázist alapoznak meg, amelyre büszkén építhetjük cégünket.

  Ezt a tudást igyekszünk megosztani partnereinkkel is: tudományos publikációk, szakmai előadások, a cégünk kiadásában rendszeresen megjelenő magyar-angol nyelvű Biohulladék Magazin magas színvonalú cikkei, valamint akkreditált szakmai képzéseink révén.

  A ProfiKomp® hazai és nemzetközi sikereit a folyamatos innovációnak, a munkatársak szakmai elkötelezettségének, valamint a beszállítók magas színvonalú munkájának köszönheti, amely egyben garanciát jelent arra is, hogy ügyfeleink és partnereink hulladékgazdálkodással kapcsolatos problémáit mindenkor sikeresen oldjuk meg.   

   

  Cégnév: ProfiKomp® Környezettechnika Zrt.
  Székhely: 2100 Gödöllő, Kühne Ede utca 7.
  Adószám: 14939301-2-13
  Cégjegyzékszám: 13-10-041077
  Felnőttképzési engedélyezési szám: E-001677/2017

  2100 Gödöllő Kühne Ede utca 7.

  Tel: +36 28 512 490

  Fax: www.profikomp.hu

  E-mail cím: info@profikomp.hu

  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk